Folkkollo World 28 okt – 1 nov 2014

Nu är det officiellt att världens första Folkkollo World ägerrum 28 oktober – 1 november 2014 på Nordiska Folkhögskolan i Kungälv, Västra Götaland.

Ansök idag eller bli stödmedlem!

Var? Nordiska Folkhögskolan i Kungälv, Västra Götaland.
När? Tisdag 28 oktober – lördagen 1 november 2014
Vem? Du som identifierar dig som tjej, är 16 – 23 år, spelar något instrument och gillar folkmusik

Kursavgift: 1500kr – inkl. mat och logi.

Anmäl dig här idag!

eller bli stödmedlem här!

Välkommen att anmäla dig till världshistoriens första FolkKollo World – lägret för dig som gillar folkmusik från olika delar av världen, spelar något instrument och är tjej! Vi tar emot ansökningar från dig som är i åldern 16-23 och identifierar dig som tjej. Du spelar något slags instrument och hemskt gärna ett kompinstrument, t.ex bas, gitarr och trummor! Eller så kanske du bara är sugen att prova något av dessa för en vecka? Alla instrument är välkomna! Du behöver inte vara fullärd utan intresset för folk – och världsmusik är det viktigaste!

Lägrets innehåll är praktiska övningar, arrangemang, instudering, ensemblespel, skriva låtar, olika övningar, branschkännedom, konsert som en redovisning i slutat av lägret.

Längre fram presenterar vi ledarna/lärarna för lägret här på folkkollo.com.

Projektet finansieras av Musikverket och Musik i Syd. Flera finansiärer diskuteras efter hand. Samarbetspartners är RFoD – Riksförbundet för Folkmusik & Dans, Kultur i Väst, Planetatfestivalen. Projektägare är Petter Wickman/Deep Imprint och genomförs av Sofia Högstadius och Petter Wickman.